Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Coaching

Dat stoppen met roken moeilijk is, is niets nieuws onder de zon. U heeft het wellicht enkele keren geprobeerd, maar toch weer toegegeven aan de verleiding.

Bij SmokeFree helpen we u niet alleen om te stoppen met roken, maar vooral om dit vol te houden. Hoe die hulp er uit ziet, is aan u. Want ieder mens is anders. Daarom bieden we op maat 2 vormen aan:

  • Individuele coaching
  • Bedrijven groepscoaching
Individuele coaching

Individuele coaching

Bekijk de mogelijkheden om individueel te stoppen met roken!

Bedrijven groepscoaching

Bedrijven groepscoaching

Bekijk de mogelijkheden om in een groep te stoppen met roken!

Over stoppen met roken coaching van SmokeFree

Individuele hulp of ondersteuning van de groep?

We bieden u dus 2 manieren van coaching aan bij het stoppen van roken: individueel en in groepsverband. En daarbij is het maar net wat voor u het prettigst werkt. Het kan zijn dat u echt een stok achter de deur nodig hebt. Of misschien helpt het extra motiverend als anderen om u heen ook de sigaretten voorgoed vaarwel willen zeggen. In dat geval zou u voor groepscoaching kunnen kiezen.

Heeft u liever één op één contact met uw coach? Of een druk bestaan en eigenlijk niet veel tijd voor een groepssessie? Of trekt het hele idee van een groep u niet? Dan helpen we u graag met individuele coaching. Wanneer het u uitkomt, ook in het weekend. Telefonisch of face-to-face.

Waarom werkt hulp vaak beter dan alleen stoppen?

Uw persoonlijke coach geeft u inzicht in uw motivatie, uw rookgedrag en wat roken met u doet. Dat is belangrijk om de cirkel te doorbreken. Dan bereidt u zich voor op het stopmoment. Uw coach blijft u daarna persoonlijk begeleiden en geeft u praktische tips voor moeilijke momenten.

Wat kost zo’n coaching u?

Het enige wat het u kost is uw inzet en uw harde werken. Verder vergoedt uw zorgverzekeraar het hele traject. De kosten van de coaching zijn dus geen geldig excuus. Een pakje sigaretten is duurder! Vraag uw zorgverzekeraar naar de specifieke vergoeding of kijk op vergoedingen zorgverzekeraar

HULPMIDDELEN: In combinatie met het ‘stoppen met roken’ programma van SmokeFree worden hulpmiddelen zoals nicotinevervangers en/of medicijnen ook vergoed vanuit de basisverzekering.

Wilt u graag stoppen?

SmokeFree heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van stoppers zoals u. Maar dat alleen is niet voldoende. Verzekeraars en instanties hanteren harde eisen voor goede resultaten. Resultaten, waar SmokeFree aan voldoet. U haalt met een coach van SmokeFree dus niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook kwaliteit in huis!

SmokeFree coaches zijn opgenomen in het kwaliteitsregister.
SmokeFree valt onder Huisartsenzorg!

Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!