Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Bedrijven groepscoaching

Samen stoppen met roken met uw collega’s versterkt. Met onze hulp staat u er al niet alleen voor. Maar het kan nog stimulerender werken om samen met een groep – in dit geval uw bedrijf – te stoppen met roken. Zeker wanneer u ziet hoe anderen stoppen, hoe zij het volhouden en er gelukkiger van worden.

Zij kunnen het, u kan het ook! Dat alleen is al een reden om voor groepscoaching te kiezen wanneer u wilt stoppen met roken.

Groepscoaching in 7 bijeenkomsten

De groepscoaching voor bedrijven bestaat uit 7 bijeenkomsten van 90 minuten. Daarnaast is er de mogelijkheid om via mail en/of telefoon contact te onderhouden met de coach. De bijeenkomsten worden verdeeld over een periode van 3 maanden. De coaching wordt afgesloten met een evaluatie. Na een jaar volgt een check-up. Kijk ook eens bij onze workshops voor bedrijven.

Samen met uw bedrijf stoppen met roken

Begeleiding tijdens alle fases van stoppen met roken

Tijdens de groepssesies gaat u en uw (nu nog) rokende collega’s samen met uw coach door de fases van het stoppen met roken. Dus het voorbereiden op het stoppen, het daadwerkelijke stopmoment, volhouden en te voorkomen om terug te vallen.

Onze coaches zijn professioneel. Ze kunnen uw rokende medewerkers voorzien van hulpmiddelen die hen helpen om de nicotineverslaving een halt toe te roepen. Denk aan nicotinevervangende middelen als pleisters en kauwgom.

Groepscoaching SmokeFree:

  • 7 bijeenkomsten: Voorbereiden, Stoppen, Gestopt blijven en Rookvrij Leven.
  • ondersteuning vanuit groep
  • persoonlijk stop-plan
  • cursus map
  • eindevaluatie na 3 maanden
  • begeleiding op maat!
  • tussen de bijeenkomsten door contact met uw coach mogelijk

SmokeFree coaches zijn opgenomen in het kwaliteitsregister.

Roker kost bedrijf €4000,- per jaar

Iedere roker kost een bedrijf zo’n 4000 euro per jaar. En dan hebben we het alleen nog maar over de rookpauzes en dat een roker eerder ziek is. De kosten om uw bedrijf rookvrij te maken heeft u er dus feitelijk zo uit. Al zou er maar 1 roker stoppen. Neem gerust eens contact op wanneer u meer wilt weten of wilt aanmelden.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Vragen over stoppen?

Stel ze gerust!