Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Telefonische coaching zwangeren

Wanneer u zwanger bent, of wilt worden, is het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Niet roken is een onderdeel van een gezonde lifestyle. Dat roken ongezond is hoeven wij u niet te vertellen en dat stoppen moeilijk is weet u ook . Roken als je zwanger bent kent veel gevaren, dus vroegtijdige hulp in het stoppen met roken is ook gewenst. Ontdek hier de ons hulpprogramma stoppen met roken tijdens zwangerschap.

Het belangrijk dat u bewust wordt van alle voordelen van het stoppen tijdens de zwangerschap. Stoppen met roken is misschien nog wel moeilijker als u al zwanger bent. Daarom is onze ondersteuning zo belangrijk voor u.

Als u graag zwanger wilt raken zijn er nog meer redenen om te stoppen met roken, roken beïnvloedt namelijk de vruchtbaarheid in negatieve zin, zowel bij u als uw partner.

Zwanger? Wees lief voor je baby en stop met roken.

Beste moment om te stoppen: voor de zwangerschap

Hoe eerder u stopt met roken in uw zwangerschap, des te minder schade uw baby oploopt. Nog beter is het om vóór de zwangerschap al te stoppen. Uw lichaam heeft dan nog mooi de tijd om al die schadelijke stoffen uit de weg te ruimen.

(Telefonische) begeleiding bij het stoppen met roken

SmokeFree heeft een programma ontwikkeld dat speciaal gericht is op zwangeren en zij die graag zwanger willen worden. Dat kan telefonisch. Enkele voordelen / kenmerken van ons programma:

  • Als u wilt binnen 24 uur gestart
  • Uw eigen gecertificeerde coach
  • Telefonisch contact op momenten die u passen, ook ‘s avonds of op zaterdag
  • Programma gericht op uw persoonlijke situatie
  • 7 gesprekken over een periode van 3 maanden
  • Eventueel gebruik hulpmiddelen stoppen met roken
  • Vergoedt door vrijwel alle zorgverzekeraars

Roken bij zwangerschap? Start nu met stoppen!

Wacht dus niet langer met het stoppen met roken als u zwanger bent of wilt worden. Nogmaals: hoe eerder u stopt, des te beter. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Geheel vrijblijvend.

SmokeFree coaches staan in het Kwaliteitsregister ‘stoppen met roken’

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Meer over onze hulp bij stoppen met roken?

Stel al uw vragen