Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Telefonische coaching zwangeren

Wanneer u zwanger bent, of wilt worden, is het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Roken is natuurlijk geen onderdeel van een gezonde lifestyle. Dat roken ongezond is hoeven wij u niet te vertellen en dat stoppen moeilijk is weet u vast ook wel. Uiteraard kunnen wij hier een opsomming geven van alle gevaren van roken tijdens je zwangerschap, maar wij denken dat bangmakerij u niet gaat helpen om te stoppen. 

Volgens SmokeFree is het belangrijk dat u bewust wordt van alle voordelen van het stoppen tijdens je zwangerschap. Stoppen met roken is misschien nog wel moeilijker als u zwanger bent. Daarom is onze ondersteuning zo belangrijk voor u. Als u graag zwanger wilt raken zijn er nog meer redenen om te stoppen met roken, roken beïnvloedt namelijk de vruchtbaarheid in negatieve zin, zowel bij u als uw partner.

Zwanger? Wees lief voor je baby en stop met roken.

Beste moment om te stoppen: voor de zwangerschap

Hoe eerder u stopt met roken in uw zwangerschap, des te minder schade uw baby oploopt. Nog beter is het om vóór de zwangerschap al te stoppen. Uw lichaam heeft dan nog mooi de tijd om al die schadelijke stoffen uit de weg te ruimen. Bovendien bent u tegen de tijd dat u zwanger bent, ook wat ontspannender. Het ergste van het hele stoppen is dan achter de rug. Want net als nicotine is ook stress niet fijn voor uw ongeboren kind.

(Telefonische) begeleiding door SmokeFree

SmokeFree heeft een programma ontwikkeld dat speciaal gericht is op zwangeren en zij die graag zwanger willen worden. Dat kan telefonisch of face-to-face. Enkele voordelen / kenmerken van ons programma:

  • Als u wilt binnen 24 uur gestart
  • Uw eigen gecertificeerde coach
  • Telefonisch contact op momenten die u passen, ook ‘s avonds of op zaterdag
  • Programma gericht op uw persoonlijke situatie
  • Minimaal 7 gesprekken over een periode van 3 maanden
  • Vergoedt door vrijwel alle zorgverzekeraars

Kinderwens? Start nu met stoppen!

Wacht dus niet langer met het stoppen als u graag zwanger wilt worden. Nogmaals: hoe eerder u stopt, des te beter. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Geheel vrijblijvend.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Meer over onze hulp bij stoppen met roken?

Stel al uw vragen