Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoppen met roken Dalen.

Zo gemakkelijk het was om te beginnen met roken, zo lastig is het om te stoppen. U heeft wellicht al paar of meerdere pogingen ondernomen, maar allemaal zonder succes. De wil is er! En wij zijn er om u te helpen om echt voorgoed te stoppen met roken. Sinds 1996 zijn we landelijk specialist in begeleiding bij stoppen met roken.

stoppen met roken Dalen

Hoe wij u in Dalen helpen te stoppen met roken

Het is vooral belangrijk dat de stopmethode bij u past. Daarom bieden we verschillende manieren aan om te stoppen met roken. Dat doen we door:

  • Individuele- en groepscoaching in Dalen
  • Lasertherapie
  • Hulpmiddelen als nicotinevervangers en medicijnen

Coaching

Een van de meest succesvolle manieren om de sigaret voorgoed aan de wilgen te hangen, is om dat met persoonlijke coaching / begeleiding te doen. Dat kan individueel en telefonisch, maar ook in groepsverband in Dalen. Het voordeel van groepscoaching is dat u elkaar motiveert. En dat maakt het voor iedereen gemakkelijker. Dus ook voor u.

Hulpmiddelen

Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze hulpmiddelen. Dat kan gewoon naast de coaching. Die hulpmiddelen bestaan uit nicotinevervangers (kauwgom of nicotinepleisters bijvoorbeeld) en medicijnen (o.a Champix). Deze schrijven wij u voor als de nicotinevervangers niet helpen.

100% vergoeding door zorgverzekeraar

Onze hulp valt onder de huisartsenzorg. En dat betekent dat ons stoppen met roken programma door de meeste zorgverzekeraars volledig wordt vergoed.

Start ook met stoppen!

Meer weten over onze methoden en wat voor u het beste is? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag vandaag nog te starten met stoppen!

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!