Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoppen met roken Zeewolde

De eerste stap naar het stoppen met roken, is de wil om te stoppen. En na het stopmoment komt het allerbelangrijkste: het volhouden. Vele voormalige rokers vallen toch weer terug in hun oude gewoonte. Wij helpen u om het roken voorgoed tot het verleden te laten horen.

Dat doen we door heel Nederland, en zo ook bij u in Zeewolde. Sinds 1996 mogen wij ons landelijk specialist noemen in de begeleiding bij stoppen met roken.

Stoppen met roken Zeewolde

Stoppen met roken door persoonlijke coaching in Zeewolde

Die begeleiding uit zich op verschillende manieren. Welke manier het beste is, is heel persoonlijk. Het is maar net welke stopmethode voor u het prettigst is. Onze methodes:

  • Ccoaching in Zeewolde (Een-op-een of in groep)
  • Lasertherapie
  • Hulpmiddelen als nicotinevervangers en eventueel medicijnen

Stop met roken met coaching in Zeewolde

Een van onze vestigingen is in Zeewolde. Hier hebben we al vele rokers van hun nicotineverslaving geholpen met coaching. Die coaching kan individueel en telefonisch, maar ook in groepsverband. Het voordeel van de groepscoaching in Zeewolde is dat u samen met een hele groep stopt. En zo kunt u elkaar motiveren om het vol te houden.

Het kan natuurlijk zo zijn zo’n groepscoaching niets voor u is. Of dat u een druk schema heeft. Dan kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor de individuele coaching. Dit doen we telefonisch op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Drie keer in drie maanden spreekt u wel ‘face-to-face’ af met uw persoonlijke coach.

Nicotinevervangers

Net als lasertherapie zijn de nicotinevervangers een extra hulpmiddel. Mochten nicotinevervangers als pleisters en kauwgom nou geen effect hebben, dan kan u eventueel altijd gebruik maken van medicijnen. We hebben een samenwerkingsverband met 220 apotheken: Alphega en Boots.

Nicotinekauwgum om te stoppen met roken

100% vergoeding door zorgverzekeraars

Onze hulp valt onder de huisartsenzorg. Dat houdt in dat de meeste zorgverzekeraars ons stoppen met roken programma volledig vergoeden.

Meer weten?

Meer weten over ons, onze stopmethoden en wat voor u het beste is? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag aan een gezondere levensstijl!

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!