Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoppen met roken Eerbeek.

Stoppen met roken is makkelijk. Wat het zo moeilijk maakt, is het volhouden. Vele rokers stoppen maar beginnen later toch weer. Het draait uiteindelijk allemaal om doorzettingsvermogen. En de heftige snak naar een sigaret kan dat flink in de weg staan. Maar, geen nood. Wij zijn er graag om u te helpen van uw verslaving af te komen.

We zijn in heel Nederland actief, zo ook in Eerbeek.. Sinds 1996 zijn we landelijk specialist in begeleiding bij stoppen met roken. Onze coaches zijn opgeleid door STIVORO, worden geadviseerd door het Trimbos Instituut en staan in het kwaliteitsregister ‘stoppen met roken’.

Stoppen met roken Eerbeek. - SmokeFree

Stoppen met roken met coaching in Eerbeek.

Belangrijk is dat de stopmethode bij u past. Zo bieden we bijvoorbeeld groepscoaching aan in Eerbeek., waar ook een van onze vestigingen zit. Houdt u niet van groepssessies? Dan kunnen we uiteraard ook 1 op 1 helpen met het stoppen van uw rookverslaving. Dat kan ook nog eens telefonisch. We passen de hulp bij u aan. Daarom bieden we verschillende manieren aan om te stoppen met roken. Dat doen we door:

  • Coaching in Eerbeek.: individueel of in groepsverband
  • Lasertherapie
  • Hulpmiddelen als nicotinevervangers

Individuele- en groepscoaching

Het voordeel van een persoonlijke coach is dat u een stok achter de deur heeft. Velen vinden dit erg prettig. Of zelfs nodig. Of misschien heeft u een druk rooster en past een individuele begeleiding daar beter bij.

Wanneer u groepscoaching volgt, is het extra motiverend wanneer anderen om u heen ook stoppen met roken. U kunt elkaar motiveren om het stoppen vooral ook vol te houden.

Hulpmiddelen

Wat ook die ontwenningsverschijnselen onderdrukt en de zin in een peuk vermindert, zijn de hulpmiddelen. Denk aan nicotinepleisters en kauwgom. Mocht dat toch geen succes zijn? Dan kunnen we u eventueel ook medicijnen op recept voorschrijven. Maar dat is dus alleen als de nicotinevervangers geen werking op u hadden.

stoppen met roken Eerbeek. met hulpmiddelen

Meer weten over ons stoppen met roken programma?

Meer weten over onze stopmethoden en de mogelijkheden in Eerbeek.? Neem gerust eens contact met ons. Geheel vrijblijvend. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar. Buiten kantooruren kunt u ook altijd even een berichtje voor ons achterlaten, en bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!