Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoppen met roken Geldermalsen

U weet alle voordelen wel. Ze zijn ook al zo vaak genoemd. Een fitter gevoel, u proeft en ruikt alles veel beter, en u houdt meer geld over. Maar toch lukt het u maar niet om te stoppen met roken. Herkenbaar? Bij SmokeFree helpen we u voorgoed de peuk vaarwel te zeggen.

Onze vestigingen zitten door heel Nederland. We zijn dan ook landelijk actief en komen ook bij u in Gelderland. We hebben diverse manieren om u te helpen van het roken af te komen.

Stoppen met roken in Gelderland of omgeving

Hoe te stoppen met roken in Gelderland?

Er zijn dus vele manieren om te stoppen. Bij SmokeFree kunnen we zowel bij u in Gelderland als op afstand u professioneel begeleiden naar een leven zonder sigaretten. Dat doen we door:

  • Groepscoaching
  • Workshops voor zowel jongeren als bedrijven
  • Telefonische coaching
  • Lastertherapie
  • Hulpmiddelen als nicotinevervangers

We lichten ze hieronder toe.

Groepscoaching

Stoppen met roken moet u eigenlijk ook niet in uw eentje willen doen. Met steun en begeleiding is stoppen al een stuk gemakkelijker. Daarom is groepscoaching vaak een van de meest succesvolle methoden. Hier heeft u steun, begeleiding door professionele coaches en u stopt samen met anderen.

Workshops

Voor jongeren op school en voor bedrijven geven we workshops in het kiezen voor een rookvrij leven. Misschien heeft u collega’s die ook de sigaret aan de wilgen willen hangen.

Telefonische coaching

Zelf bepalen wanneer u stopt? En zelf bepalen wanneer u de coaching wilt hebben? Ziet u geen heil in coaching in groepsverband in Gelderland? Geen probleem. Het is inderdaad belangrijk dat wanneer u wilt stoppen, u dat op uw manier doet. Wat voor u het beste werkt. We kunnen u ook altijd op afstand helpen door de telefoon en ‘face to face’. Uw persoonlijke coach belt u wanneer het u uitkomt, en 3 keer in 3 maanden spreekt u af.

Groepscoaching stoppen met roken in Gelderland

Hulpmiddelen

Extra hulp nodig? Maak dan gerust gebruik van onze hulpmiddelen, zoals pleisters, kauwgom, of andere nicotinevervangers. Wanneer die vervangers bij u niet aanslaan, dan zou u medicijnen kunnen overwegen. Deze schrijven we op recept voor.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Onze stoppen met roken methodes wordt door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed! Onze hulp valt namelijk onder de huisartsenzorg. Lees meer over de vergoeding door zorgverzekering.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!