Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Hulp bij stoppen met roken

Wilt u graag stoppen met roken, maar lukt het u niet de sigaretten de baas te blijven? Heel herkenbaar, ook voor ons. Juist daarom kunnen wij u helpen om definitief die knop om te zetten en voor altijd te stoppen met roken. Dit kunnen wij doen op verschillende manieren, zo is er altijd een manier die bij u past. Veel kiezen bijvoorbeeld voor één op één coaching.

Neem gewoon eens contact op en we helpen u graag met het starten van stoppen.

Vergoeding door de zorgverzekering

Stoppen met roken via SmokeFree valt onder de huisartsenzorg. Dit betekent dat het vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Hoeveel u precies vergoed krijgt, kunt u checken op onze pagina over vergoeding zorgverzekeraar.

Zij stopten ook met SmokeFree

Een greep uit enkele ervaringen van – inmiddels – voormalige rokers:

Thomas:
“De aanpak bij het stoppen met roken blijft beter in mijn geheugen als ik gecoached word en ik sta er veel meer bij stil dan bij vorige pogingen, die ik alleen deed. Bedankt voor alle hulp!”

Femmy
“Ik krijg meer rust, meer ontspanning en het is prettig om even met iemand te praten daarover. Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn, had ik het jaren eerder gedaan.”

Hilde
“De coaching helpt om de gedachte dat er geen ander middel is dan roken te doorbreken. Bijvoorbeeld door ontspanningsoefeningen, een wandeling of even flink schoonmaken.”

Marianne
“Ik heb alle manieren geprobeerd die voor kettingrokers zoals ik worden aangeboden, maar alleen SmokeFree heeft gewerkt.”

Anneke
“Ik weet niet hoe, maar bij mij heeft het geholpen. Na ongeveer 6 eerdere pogingen is het nu eindelijk gelukt.”

Gebruik ook onze hulp met stoppen. Neem contact op en meld u aan. Lees ook de 10 voordelen van stoppen met roken.

Stoppen met roken

De verschillende manieren

Met behulp van de persoonlijke begeleiding die u krijgt bij SmokeFree, wordt stoppen met roken een stuk makkelijker. Uw persoonlijke begeleider weet waar u doorheen gaat en welke moeilijkheden u tijdens het proces zult tegenkomen. Alle tegenslagen en spanningen zijn bij hem of haar bekend. Niet voor niets helpen wij al sinds 1996 mensen succesvol van deze ongezonde gewoonte af.

Telefonische coaching

Een van die manieren is telefonische coaching. Hierbij krijgt u een persoonlijke coach toegewezen die u – de naam zegt het al – telefonisch helpt om inzicht te krijgen in uw rookgedrag. Dit zorgt voor bewustwording bij uzelf, een belangrijke stap in het proces. Zo kunt u makkelijker afstand nemen van het roken. In een periode van drie maanden spreekt u drie keer face-to-face af, het telefonisch contact vindt plaats wanneer u dat uitkomt, dus ook ’s avonds.

Groepscoaching

Als u liever met lotgenoten stopt met roken is er de mogelijkheid tot groepscoaching. In dit geval gaat u samen met een groep de uitdaging aan. Het voordeel hiervan is dat u onder druk van de rest van de groep wellicht meer de motivatie voelt om te stoppen. Het nadeel is dat de sessies meer tijd kosten in een groep dan individueel. Wij bieden deze cursussen overigens ook aan voor bedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij beantwoorden uw vragen graag via 088 – 58 000 67 of neem per e-mail contact met ons op.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


De kans op succesvol stoppen is groter met hulp

Aanmelden