Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Informatie voor apothekers

Op een makkelijke manier de rokende klant helpen én wat geld verdienen? Stuur de cliènten door naar SmokeFree voor een succesvol stoppen met roken programma. Schrijf u hieronder eenvoudig in bij SmokeFree om deel te nemen aan dit programma.

Als samenwerkingspartner stuurt de apotheek klanten door die willen stoppen met roken. Hiervoor ontvangt u als apotheek €10,50 excl per klant die u start aan een stoppen met roken programma.

De aanmeldingen worden per kwartaal verrekend. Hierover wordt eenmaal per kwartaal een mail gestuurd met een nieuwsbrief en overzicht van doorgestuurde klanten.

Wat houdt het programma in?

SmokeFree biedt begeleiding in het stoppen met roken met behulp van een (telefonische) personal coach. Alliance Healthcare heeft een samenwerking met SmokeFree. Voor elke cliènt die wordt doorgestuurd en ook daadwerkelijk start met het programma van SmokeFree, krijgt de apotheek €10,50 excl.

Inschrijving als apotheek bij SmokeFree is noodzakelijk in verband met de verrekening van de vergoeding. Dit kan eenvoudig door het invullen van onderstaand formulier:

Inschrijven

Ja, wij willen ons graag inschrijven als samenwerkingspartner van SmokeFree.

Gegevens apotheekAanvullende mogelijkheden:
Ja, wij wensen folders te ontvangen over SmokeFree.
Ja, wij hebben interesse in een korte training voor het apotheekteam, over het advies bij stoppen met roken, en welke hulpmiddelen daarbij gebruikt kunnen worden.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!