Wat kost stoppen met roken?

Vanuit de gedachte en de wil om te werken naar een rookvrije generatie vergoeden vrijwel alle verzekeraars onze personal coaching vanuit de basisverzekering. Voor jou betekent dit dat er geen aanspraak gedaan wordt op je eigen risico. Het kost je zelf dus niks extra’s. Deze mogelijkheid is er eenmaal per kalenderjaar. Bij een enkele verzekeraar (DSW) moet je zelf de factuur die je van ons krijgt opsturen voor vergoeding. Bij de andere verzekeraars declareren wij rechtstreeks, zodat jij je kunt concentreren op de coaching en jouw uiteindelijke doel.

De bedoeling hiervan is dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van de SmokeFree coaches en zo voortaan rookvrij door het leven gaan. Doe jij ook mee?

Wat levert een rookvrij leven je op?

Naast alle aspecten die plaatsvinden in je lichaam als je stopt met roken, levert een rookvrij leven je veel extra’s op. Heb je al eens nagedacht wat je met het geld gaat doen, dat je niet meer uitgeeft aan rookwaar? Misschien goed om daar eens over na te denken. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij op deze pagina een rekenmachine voor je gemaakt. Vul het aantal sigaretten dat je per dag rookt(e) en kijk wat een rookvrij leven jou financieel gaat opleveren!

Wil jij ook besparen door te stoppen?