Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67
26 januari 2017 Auteur: Smokefree

Lasertherapie in Kollum en Groningen

Nieuw: Lasertherapie in Kollum en Groningen!

De afgelopen tijd hebben wij twee nieuwe collega’s in ons team mogen verwelkomen en zijn wij heel blij dat onze lasertherapiebehandeling nu ook verzorgd worden door Marian Faber (vanuit Kollum) en Anjo Kloosterboer (vanuit Groningen).

Graag stellen wij deze professionals aan u voor:

Marian heeft de afgelopen  jaren de nodige ervaring als diëtiste in de gezondheidszorg opgedaan en is zelfstandige bij Balanza. Zij is ook gespecialiseerd in het begeleiding van mensen die graag willen afvallen en geeft daarbij voedingsadviezen. Marian is zeer enthousiast haar kwaliteiten en ervaring op het gebied van mens & gezondheid nu in te kunnen zetten voor SmokeFree bij het begeleiden van rokers middels lasertherapie.

Anjo heeft stage gelopen bij Marian en is zich ook gaan verdiepen in het proces van afvallen. Ze is door Marian opgeleid en is inmiddels afgestudeerd als diëtiste. Zij heeft de nodige motiverende gesprekken met cliënten gevoerd en heeft haar kennis in voeding en gezondheid hierdoor kunnen uitbreiden. Ze heeft al veel cliënten kunnen begeleiden en beschouwt het vooral als een uitdaging zich bij SmokeFree verder te ontwikkelen in het geven van lasertherapie.

Met Marian en Anjo zetten wij wederom een stap in de richting van het optimaliseren en professionaliseren van onze organisatie en kunnen wij door hun komst de groeiende aanvraag in het noorden in de toekomst waarborgen!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bel ons voor het maken van een afspraak op 088 – 58 000 67.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!