Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Motivatietest stoppen met roken

Ben jij er klaar voor om echt te stoppen met roken? Doe hieronder voor jezelf de motivatietest. Het kost je slechts een minuutje van je tijd. Een ‘Ja’ is één punt waard. Tel aan het einde van de test alle vragen die je met ‘Ja’ hebt beantwoord bij elkaar op. De uitslag vind je onderaan de test.

Doe de test

 

  1. Roken kost me eigenlijk te veel geld
  2. Schaam ik mij omdat ik rook
  3. Ik ben de verslaving zo zat
  4. Ik baal dat het slecht is voor mijn gezondheid
  5. Mijn conditie is slechter geworden
  6. Mijn huid lijdt onder het roken
  7. Ik zou willen dat ik gewoon eens zónder kon
  8. Ik wil wel stoppen, maar dat kan ik niet zonder hulp, ik rook al zo lang
  9. Ik wil wel proberen te stoppen, eventueel met hulp(middelen)
  10. Als ik stop met roken, ben ik trots op mezelf
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee
Ja / Nee

 

1 tot 4 keer ‘Ja’: Je bent op dit moment volgens deze test op de goede weg. Wil je weten wat de voordelen van niet-roken zijn om zo je motivatie verder te verhogen? Klik dan hier

5 tot 10 keer ‘Ja’: Je bent gemotiveerd genoeg om deel te nemen aan het stoppen met roken programma van SmokeFree! Klik hier om je aan te melden voor personal coaching, deze wordt vergoed door de zorgverzekeraar en daarmee krijg je ook je eventuele hulpmiddelen vergoed!

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!