Personal Coach

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Dit is ook de reden waarom de begeleiding door de SmokeFree coach de kans op jouw rookvrije toekomst flink vergroot.

Je bepaalt zelf wanneer je stopt. Jouw SmokeFree coach belt je op een afgesproken tijdstip, wanneer het jou uitkomt. De voordelen op een rij:

  • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
  • Bewezen effectieve methode
  • Positieve coaches met kennis van zaken
  • Geen eigen kosten door vergoeding zorgverzekeraar

De begeleiding van jouw persoonlijke coach heeft een duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog 6 belmomenten volgen. Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching, vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te spreken voor een coaching sessie.

Wij adviseren je ook over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!

Stopplan en e-learning

Je maakt samen met je coach een stopplan voor jouw eigen situatie. Hierin is veel ruimte voor individuele bijzonderheden. De SmokeFree coach begeleidt je vanaf de voorbereiding tot ongeveer 6 weken na je stopdatum. Je krijgt adviezen, tips en steun. Daarnaast ontvang je een e-learning met opdrachten en informatie. De learning is op zowel laptop als mobiel prima te volgen.

Meld je nu aan voor personal coaching. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op