Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67
15 mei 2017 Auteur: Smokefree

Persoonlijke coach

Graag stellen wij Wilma aan u voor! Wilma Smith is uw persoonlijke coach bij SmokeFree en begeleidt cliënten in het stoppen met roken.
Daarnaast is zij trainer voor de motivatieworkshops voor bedrijven.

Wilma heeft een gedegen opleiding gevolgd aan het Europees Instituut en heeft veel expertise als professional op haar vakgebied. Ze staat vaak in direct contact met haar cliënten en is zeer bekwaam in het signaleren en herkennen van wat er werkelijk aan de hand is en ook heeft zij de tools in handen om daar goed op in te spelen.

Wilma heeft veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen die iets willen veranderen in hun gewoonten, gedrag en overtuigingen. Ook heeft zij enige jaren bij Stivoro in Den Haag gewerkt en daar de telefonische coaching ‘stoppen met roken’ voor haar rekening genomen.

Wilma’s focus ligt vooral op het bewust maken van waar gedrag vandaan komt, om het grondig en blijvend te kunnen veranderen. Belangrijke vragen daarbij zijn altijd: waarom wil je graag stoppen, en wat maakt eigenlijk dat je rookt? Wilma heeft een open en accepterende houding, straalt rust uit en heeft gevoel voor humor.

Door te investeren in regelmatige bijscholing en zich te verdiepen in haar cliënten, is Wilma gewoon een goeie coach! Met haar inzet en deskundigheid kunnen wij het verschil maken op ons vakgebied: professionele hulp bieden bij het stoppen met roken!

Wil jij Wilma ook als persoonlijke coach? Neem dan contact met ons op of bel ons voor het maken van een afspraak op 088 – 58 000 67

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!