Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Smokefree Coaching

Wilt u graag stoppen met roken, maar lukt het u niet de sigaretten de baas te blijven? Dat is heel herkenbaar. Maar gelukkig is er nu hulp om definitief de knop om te zetten: stoppen met roken coaching.

Stoppen met roken coaching vergroot uw kans van slagen. Want u krijgt niet alleen hulp bij het stoppen zelf; u krijgt óók hulp om het vol te houden. Daarmee kunt u makkelijker voorkomen dat u weer teruggrijpt naar de sigaretten.

Hoe werkt stoppen met roken coaching?

Alles draait om u en uw wens om te stoppen. Maar: ieder mens is anders. Daarom bieden we coaching op maat in 2 vormen aan:

  • individuele coaching
  • groepscoaching

Waarom werkt coaching vaak beter dan alleen stoppen?

Uw coach geeft u inzicht in uw motivatie en rookgedrag. Dat is belangrijk om de cirkel te doorbreken. Dan bereidt u zich voor op het stopmoment. U leert wat stoppen met u doet, zodat u goed voorbereid bent. Uw coach blijft u daarna persoonlijk begeleiden en geeft u praktische tips voor moeilijke momenten.

Wat kost zo’n coaching u?

Uw zorgverzekeraar betaalt! De kosten van de coaching zijn dus geen geldig excuus. Vraag uw zorgverzekeraar naar de specifieke vergoeding.

HULPMIDDELEN: In combinatie met het ‘stoppen met roken’ programma van SmokeFree worden hulpmiddelen zoals nicotinevervangers en/of medicijnen ook vergoed vanuit de basisverzekering.

Wilt u graag stoppen?

SmokeFree heeft al 20 jaar ervaring in de begeleiding van stoppers zoals u. Maar dat alleen is niet voldoende. Verzekeraars en instanties hanteren harde eisen voor goede resultaten. Resultaten, waar SmokeFree aan voldoet. U haalt met een coach van SmokeFree dus niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook kwaliteit in huis!

SmokeFree coaches zijn opgeleid door STIVORO en opgenomen in het kwaliteitsregister.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!