Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67
30 april 2015 Auteur: SmokeFree

Stoptober 2015

Wij zijn inmiddels in voorbereiding voor Stoptober 2015. Het lijkt ons leuk en nuttig om een aantal Stoppers van Stoptober 2014 in te zetten voor de werving van Stoptober 2015. We willen daarom filmpjes maken waarin mensen die vorig jaar hebben meegedaan hun positieve ervaringen delen maar ook spreken over de moeilijke momenten en hoe daarmee is omgegaan.

Mocht je het leuk vinden om rokers te helpen tijdens hun stoppoging met Stoptober 2015 stuur dan een berichtje aan Debbie op Debbie.prijs@stoptober.nl

Mail haar even wat achtergrond informatie zoals hoe oud je bent, waarom je aan Stoptober hebt meegedaan, wat het je heeft gebracht, et cetera. Zet er ook je telefoonnummer bij zodat we telefonisch contact met je op kunnen nemen. De filmpjes worden door een professioneel bedrijf gemaakt en we stemmen vooraf met je af wanneer de opnames met jou gemaakt worden.

Behalve dat je natuurlijk heel waardevol bezig bent voor rokers die willen stoppen, ontvang je van ons voor je deelname ook nog een leuke attentie.

Veel dank alvast!

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!