Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoptober voor bedrijven met SmokeFree

Volgens de Rekenkamer kost een rokende werknemer gemiddeld € 4.325,- op jaarbasis! Ooit aan gedacht om deze werknemers te motiveren om te stoppen met roken? Stoptober vormt dé kans om het stoppen met roken binnen uw bedrijf of organisatie aan te moedigen. En dat belastingvrij! Vraag direct meer informatie aan!

Stoptober, stop nu en meld je nu aan

Samen stoppen tijdens Stoptober

Tijdens Stoptober stopt u en/of uw collega’s voor 28 dagen in de maand oktober. Wanneer collega’s samen dit traject aangaan vergroot het de kans op duurzaam stoppen met vijf keer! Niet alleen heeft dit financiële voordelen voor uw bedrijf of organisatie; het versterkt ook de samenwerking tussen u en uw collega’s! Door persoonlijke verhalen te delen, elkaar te steunen en samen de uitdaging aan te gaan, groeit u samen als bedrijf. Twee vliegen in één klap dus.

SmokeFree biedt hulp

Dit jaar focust SmokeFree zich tijdens Stoptober niet alleen op particulieren, maar ook op bedrijven. We bieden verschillende hulpvormen aan om samen te werken aan een rookvrije werkomgeving. De volgende opties, of een combinatie hiervan, zijn mogelijk via SmokeFree:

Fiscaal voordeel

Maakt een ‘stoppen met roken’ cursus ook deel uit van het Arboplan van uw bedrijf of organisatie? Dan kunt u uw werknemers onbelast onze cursus laten volgen.

Meer informatie aanvragen

Wilt u uw bedrijf aanmelden? Of meer informatie over een van bovenstaande opties? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen!

Waarom kiezen voor SmokeFree:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Cliënten geven SmokeFree een waarderingscijfer van 8,7
  • Al vele bedrijven gingen u voor
  • Landelijk actief


Mensen die gestopt zijn met de hulp van SmokeFree

Femmy uit Almelo – “In de coaching kun je puntjes aanraken waar je zelf overheen walst, even praten over kleine dingen die veranderen als je stopt met roken – ik krijg meer rust, meer ontspanning (want het hoeft  niet meer, ik ben er niet meer afhankelijk van). En het is prettig om even met iemand te praten daarover, Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn, had ik het jaren eerder gedaan.”

Waarderingscijfer:  9

Thomas uit Amsterdam – “Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, want het heeft me bij de les gehouden. De aanpak bij het stoppen met roken blijft beter in mijn geheugen als ik gecoached word en ik sta er veel meer bij stil dan bij vorige pogingen, die ik alleen deed. Bedankt voor alle hulp! ”

Waarderingscijfer:  8

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Meer informatie over onze diensten? Of heb je andere vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op!