Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Stoppen met roken wordt vergoed

Afspraken 2020 zorgverzekeraars:

Stoppen met roken coaching inclusief hulpmiddelen voor 100% vergoedt door (de meeste) zorgverzekeraars. Ook uw eigen risico wordt niet aangesproken!

Stoppen met roken is al moeilijk genoeg. Jouw verzekering helpt je daarom graag. Als je hulp krijgt, hoef je dit niet zelf te betalen. Hulp bij het stoppen met roken door SmokeFree wordt, vanuit de basisverzekering, éénmaal per kalenderjaar (januari t/m december) vergoed. De kosten van ons programma worden rechtstreeks door SmokeFree gedeclareerd bij deze zorgverzekeraars.

Valt u binnen het (DBC) zorgprogramma Astma/COPD, Diabetes of CVRM vraag dan uw zorgverzekeraar of het programma van SmokeFree daarnaast wordt vergoed.

Overzicht van zorgverzekeraars:

Let op: Uitzondering!
De navolgende  zorgverzekeraars vergoeden een vast bedrag.
 U ontvangt zelf de factuur van SmokeFree voor een bedrag van € 385,00 Na betaling hiervan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u de op u van toepassing zijnde vergoeding. Bij onderstaande zorgverzekeraars wordt in 2020 het eigen risico niet aangesproken. In 2019 nog wel!

DSW | StadHolland | In Twente vergoeden € 70,00

Salland |Zorg Direct | HollandZorg  vergoeden € 225,00

Besured |Promovendum | National Academic vergoeden € 208,00

Belangrijk:

Als u niet binnen 24 uur uw afspraak annuleert bij u coach zijn wij genoodzaakt om de gereserveerd tijd in in rekening te brengenAls u besluit na 1 of 2 gesprekken de coaching te beëindigen brengen wij €156,- in rekening.

Hulpmiddelen worden vergoed

In combinatie met een coach van SmokeFree worden hulpmiddelen zoals medicijnen en nicotinevervangende middelen ook vergoedt. In 2020 wordt het eigen risico niet aangesproken. In 2019 in de meeste gevallen wel! Let op: afleverdatum is declaratiedatum!

Kosten en vergoeding Lasertherapie

De kosten van een SmokeFree lasertherapie behandeling van 60 minuten bedragen € 225,00 Deze kosten worden niet vergoedt vanuit de basisverzekering!

Aanvullende verzekeringen ONVZ Optifit en hoger vergoeden de laserbehandeling wel voor 100% Daarbij wordt het eigen risico of bijdrage niet aangesproken!

Belangrijk: Als u niet binnen 24 uur uw afspraak annuleert bij u coach zijn wij genoodzaakt het bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

*u kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen, check altijd voor de zekerheid uw polisvoorwaarden.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!