Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Workshop jongeren

Workshop scholengemeenschappen en opleidingsinstituten

Jongeren op de middelbare school kunnen nieuwsgierig zijn geworden naar roken. Of zijn misschien al begonnen met roken omdat ze erbij willen horen. Op zich is dat allemaal heel normaal, maar het is wel vervelend als die sigaret steeds vaker nodig blijkt te zijn. Dan wordt het een verslaving.

Verslaafd raken aan roken gebeurt al heel snel. Alleen minderen is dan vaak geen oplossing, omdat de hersenen dan toch nog steeds nicotine blijven krijgen en het inmiddels een gewoonte is geworden. Terugval naar meer sigaretten per dag is dan het gevolg. Ook risico’s op nare ziekten en andere gezondheidsproblemen nemen toe.

Het beste is dus om echt helemaal te stoppen met roken en het liefst nog op jonge leeftijd!

Speciale workshop jongeren

Veel jongeren zien er tegenop om te stoppen. Dat is echter niet nodig! Bij SmokeFree hebben we daarom een workshop speciaal voor jongeren tot 18 jaar ontwikkeld. Deze interactieve workshop “Kiezen voor een rookvrij leven” wordt op scholengemeenschappen en opleidingsinstituten door een coach gegeven en helpt jongeren van hun verslaving te genezen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of bel 088 – 58 000 67. Wij helpen u graag verder met een offerte op maat.

Onkosten

Prijs workshop  €1.249,00*

*exclusief 21 % btw en reiskosten 0,25 per kilometer.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!