Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Maak een einde aan je rookgewoonten met Smokefree

Nieuws | 14 februari 2023 | SmokeFree

Maak vandaag nog een einde aan je rookgewoontes met SmokeFree

Stoppen met roken kan een uitdaging zijn, maar je staat er niet alleen voor. Smokefree is er om je te helpen bij elke stap van je stoppen met roken reis. Onze experts begrijpen dat elke persoon uniek is en dat er geen ‘one size fits all’-oplossing is voor het stoppen met roken. Daarom bieden wij persoonlijk maatwerk en ondersteuning op basis van jouw individuele behoeften en doelen.

Of je nu wilt stoppen met roken vanwege gezondheidsredenen, financiële redenen of omdat je een voorbeeld wilt zijn voor je kinderen, Smokefree kan je helpen om je doelen te bereiken. Onze stoppen met roken coaches bieden begeleiding en ondersteuning bij het ontwikkelen van een stoppen met roken plan dat voor jou werkt. We bieden ook tips en strategieën om om te gaan met uitdagingen zoals nicotineverslaving, ontwenningsverschijnselen en sociale druk.

Laten we het samen doen

Bij Smokefree begrijpen we dat stoppen met roken niet alleen gaat om het stoppen van een slechte gewoonte – het gaat om het creëren van een nieuwe, gezonde levensstijl. Onze experts helpen je niet alleen om te stoppen met roken, maar ook om nieuwe, gezonde gewoonten te ontwikkelen die je kunnen helpen je doelen op lange termijn te behouden.

Stoppen met roken is een moeilijke, maar belangrijke stap voor een gezonder leven. Laat Smokefree je helpen deze stap te zetten en je te ondersteunen op je reis naar een rookvrij leven. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we jou kunnen helpen bij het stoppen met roken.

Inspiratie en tips

Volg ons de komende 12 weken op de website en socials om je te inspireren, nieuwe gewoontes te leren en samen met ons te werken naar een gezonder leven zonder roken of vapen.

We zullen de volgende onderwerpen aan bod laten komen:

Week 1: De voordelen van stoppen met roken

Week 2: Nicotineverslaving

Week 3: Ontwenningsverschijnselen

Week 4: Angst en stress

Week 5: Sociale druk

Week 6: Verveling en gewoonte

Week 7: Gewichtstoename

Week 8: Depressie en stemmingswisselingen

Week 9: Ontspanning

Week 10: Gebrek aan motivatie

Week 11:  Terugval

Week 12: Gezonde gewoontes