Gratis stoppen met roken: telefonische begeleiding en hulpmiddelen 100% vergoed!

Je wilt stoppen met roken. Sterker nog, je hebt het al een aantal keer geprobeerd, maar het lukt steeds niet. Persoonlijke telefonische hulp van een coach is misschien wel dé oplossing, maar klinkt heel duur. Goed nieuws: stoppen met roken wordt volledig vergoed en kost je dus helemaal niets. Zelfs je eigen risico wordt niet aangeraakt!

Meld je snel aan en krijg alles vergoed, inclusief hulpmiddelen

Hulp bij stoppen met roken wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de volle honderd procent! Je hoeft dus niets te betalen, en zelfs niet voor te schieten. Wij declareren de kosten namelijk rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk. Meld je nu aan en krijg het hele voor jou op maat gemaakte programma, inclusief hulpmiddelen (pleisters, kauwgom e.d.), gratis!

Hulp bij stoppen met roken

SmokeFree begeleidt al sinds 1996 stoppers zoals jij. En met succes. We hebben een specialisatie in telefonische coachingmotivatieworkshops en groepscoaching, en door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we je moeten helpen. Een SmokeFree-coach ondersteunt je en helpt om inzicht te krijgen in je rookgedrag.

Wil je graag zo snel mogelijk stoppen met roken? Geen probleem! Stoppen kan bij ons al binnen 24 uur en overal in Nederland. Samen zetten we de knop definitief om!

Stoppen samen met een ervaren coach

Bij de telefonische coaching krijg je een persoonlijke coach toegewezen, bij wie je voor alles terechtkunt. Hij of zij weet waar je doorheen gaat en waar je tegenaan loopt. Alle tegenslagen, spanningen én ook successen kun je met je eigen SmokeFree-coach bespreken. Als je liever samen met een groep stopt, is er de mogelijkheid tot groepscoaching. En daarnaast bieden we bedrijven, organisaties, scholen en instellingen de mogelijkheid om een motivatieworkshop voor werknemers, leerkrachten en leerlingen te organiseren op de werk- of studieplek. Waar wacht je nog op?

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op of bel 088-58 000 67.

Mensen die gestopt zijn met de hulp van SmokeFree

Femmy uit Almelo – “In de coaching kun je puntjes aanraken waar je zelf overheen walst, even praten over kleine dingen die veranderen als je stopt met roken – ik krijg meer rust, meer ontspanning (want het hoeft  niet meer, ik ben er niet meer afhankelijk van). En het is prettig om even met iemand te praten daarover, Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn, had ik het jaren eerder gedaan.”

Waarderingscijfer  9

Thomas uit Amsterdam – “Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, want het heeft me bij de les gehouden. De aanpak bij het stoppen met roken blijft beter in mijn geheugen als ik gecoached word en ik sta er veel meer bij stil dan bij vorige pogingen, die ik alleen deed. Bedankt voor alle hulp! ”

Waarderingscijfer  8