Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Gratis stoppen met roken: telefonische begeleiding en hulpmiddelen 100% vergoed!

Je wilt best stoppen met roken. Sterker nog, je heb het al een aantal keer geprobeerd, maar het lukt steeds niet. Daarom lijkt persoonlijke telefonische hulp van een coach je dit keer wel wat. Behalve de kosten dan, want die kunnen behoorlijk oplopen, toch? Nee hoor! Stoppen met roken wordt helemaal vergoed en kost je dus niets. Ook uw eigen risico wordt niet aangesproken!

 

Meld je daarom voor 1 oktober aan en krijg alles vergoed, inclusief hulpmiddelen

Hulp bij stoppen met roken wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Honderd procent, u hoeft dus niets bij te betalen. En u hoeft niets voor te schieten, wij declareren onze kosten namelijk rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk. Meld je daarom nu nog voor 1 oktober aan en krijg de hele ‘stoppen met roken’ programma op maat gratis, inclusief hulpmiddelen (pleisters, kauwgom e.d.).

 

Hulp bij stoppen met roken

SmokeFree is gespecialiseerd in telefonische coachingmotivatie workshopsgroepscoaching en lasertherapie en heeft sinds 1996 ervaring in het positief begeleiden van stoppers zoals jij. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we je kunnen helpen om definitief de knop om te zetten. Stoppen kan bij ons al binnen 24 uur en SmokeFree is landelijk actief!

Een SmokeFree coach ondersteunt je en helpt om inzicht te krijgen in je rookgedrag. Dit bewustwordingsproces is een belangrijke stap in het stoppen met roken. Hierdoor kun je makkelijker afstand nemen van het roken.

 

Stoppen met roken met hulp van een ervaren coach

Bij de telefonische coaching krijgt je een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach weet waar je doorheen gaat en welke moeilijkheden je tegenkomt. Alle tegenslagen en spanningen kun je met je eigen SmokeFree coach bespreken. Als je liever met lotgenoten stopt met roken is er de mogelijkheid tot groepscoaching. Ten slotte bieden we bedrijven, organisaties, scholen en instellingen de mogelijkheid om een motivatie workshop voor werknemers, leerkrachten en leerlingen te organiseren op de werk- of studieplek.

 

Mensen die gestopt zijn met de hulp van SmokeFree

Femmy uit Almelo – “In de coaching kun je puntjes aanraken waar je zelf overheen walst, even praten over kleine dingen die veranderen als je stopt met roken – ik krijg meer rust, meer ontspanning (want het hoeft  niet meer, ik ben er niet meer afhankelijk van). En het is prettig om even met iemand te praten daarover, Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn, had ik het jaren eerder gedaan.”

Waarderingscijfer  9

Thomas uit Amsterdam – “Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, want het heeft me bij de les gehouden. De aanpak bij het stoppen met roken blijft beter in mijn geheugen als ik gecoached word en ik sta er veel meer bij stil dan bij vorige pogingen, die ik alleen deed. Bedankt voor alle hulp! ”

Waarderingscijfer  8

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Wil je meer weten over de vergoedingen?

Neem contact met ons op