Stoppen tijdens Stoptober met een personal coach van SmokeFree

Uit ervaring blijkt dat mensen die meedoen aan Stoptober vijf keer meer kans hebben op duurzaam stoppen dan zonder. Je denkt erover om te stoppen met roken, maar onderneemt geen actie. Je stelt het moment om echt te kiezen voor een rookvrij leven steeds maar weer voor je uit. Of je hebt het stoppen nog niet kunnen volhouden. Met de juiste begeleiding en motivatie is stoppen met roken makkelijker dan menigeen denkt. Ook voor jou! Stoptober is hét moment van het jaar om te stoppen met roken.

Stoppen met roken is helemaal gratis

Wist je dat coaching bij SmokeFree helemaal vergoed wordt door de zorgverzekeraar? Hulp bij stoppen met roken wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Honderd procent, je hoeft dus niets bij te betalen. En je hoeft niets voor te schieten, wij declareren onze kosten namelijk rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk. Meld je daarom nu nog voor 1 oktober aan en krijg de hele ‘stoppen met roken’ programma op maat gratis, inclusief hulpmiddelen (pleisters, kauwgom e.d.).

Personal coaching van SmokeFree

Bij SmokeFree helpen we je niet alleen met het stoppen van roken, maar ook met het volhouden ervan. Met de hulp van een persoonlijke- of groepscoach wordt het stoppen van roken makkelijker. Onze coaches geven je inzicht in jouw rookgedrag en je motivatie om te stoppen. Ze geven je praktische tips en coaching om het stoppen met roken vol te houden, zowel bij de moeilijke als bij de goede momenten.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op of bel 088-58 000 67.

Mensen die gestopt zijn met de hulp van SmokeFree

Femmy uit Almelo – “In de coaching kun je puntjes aanraken waar je zelf overheen walst, even praten over kleine dingen die veranderen als je stopt met roken – ik krijg meer rust, meer ontspanning (want het hoeft  niet meer, ik ben er niet meer afhankelijk van). En het is prettig om even met iemand te praten daarover, Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk kan zijn, had ik het jaren eerder gedaan.”

Waarderingscijfer  9

Thomas uit Amsterdam – “Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, want het heeft me bij de les gehouden. De aanpak bij het stoppen met roken blijft beter in mijn geheugen als ik gecoached word en ik sta er veel meer bij stil dan bij vorige pogingen, die ik alleen deed. Bedankt voor alle hulp! ”

Waarderingscijfer  8

Twijfel je om te stoppen? Doe de Stoptober motivatietest!

Heb jij al duidelijk voor ogen waarom je zou willen stoppen met roken? Doe dan nu de de gratis SmokeFree Stoptober motivatietest en ontvang na het, met succes, volbrengen van het coachingstraject, een rookvrije beloning!

1. Roken kost me eigenlijk te veel geldJa / Nee
2. Schaam ik mij omdat ik rookJa / Nee
3. Ik ben de verslaving zo zatJa / Nee
4. Ik baal dat het slecht is voor mijn gezondheidJa / Nee
5. Mijn conditie is slechter gewordenJa / Nee
6. Mijn huid lijdt onder het rokenJa / Nee
7. Ik zou willen dat ik gewoon eens zónder konJa / Nee
8. Ik wil wel stoppen, maar dat kan ik niet zonder hulp, ik rook al zo langJa / Nee
9. Ik wil wel proberen te stoppen, eventueel met hulp(middelen)Ja / Nee
10. Als ik stop met roken, ben ik trots op mezelfJa / Nee

Een ‘Ja’ is één punt waard. Tel aan het einde van de test alle vragen die je met ‘Ja’ hebt beantwoord bij elkaar op.

1 tot 4 keer ‘Ja’: Je bent op dit moment volgens deze test op de goede weg. Wil je weten wat de voordelen van niet-roken zijn om zo je motivatie verder te verhogen? Klik dan hier

5 tot 10 keer ‘Ja’: Je bent gemotiveerd genoeg om deel te nemen aan het stoppen met roken programma van SmokeFree! Klik hier om je aan te melden voor personal coaching, deze wordt vergoed door de zorgverzekeraar en daarmee krijg je ook je eventuele hulpmiddelen vergoed!