Over ons

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als fysiek. Daarnaast denken we graag mee met grote en kleine organisaties om stapsgewijs te komen tot een rookvrij bedrijf. Dit alles doen we vanuit de overtuiging dat dit proces altijd positief moet zijn! De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.

SmokeFree is in 1996 opgericht in Leeuwarden. Vanuit een eenmanszaak is de passie voor het begeleiden van mensen die willen stoppen met roken uitgebouwd tot een organisatie met coaches en adviseurs over het hele land.

In 2020 is SmokeFree onderdeel geworden van Workprove. Dit is een cluster van bedrijven die allemaal op hun eigen unieke manier iets toevoegen in de markt van gezondheid en inzetbaarheid.

Wist je dat we:

  • In 1996 al begonnen zijn met de coaching op het gebied van Stoppen met Roken?
  • Al onze coaches in het kwaliteitsregister ‘ Stoppen met roken’ staan, maar vooral ook toegankelijk en positief ingesteld zijn?
  • Partner zijn van Nederland Rookvrij en de Rookvrije Generatie?
  • Samenwerken met vrijwel alle zorgverzekeraars?
  • Veel bedrijven helpen met het opzetten en uitrollen van een rookvrij-beleid?

De Workprove groep:

Geloof jij ook in de kracht van samenwerken en heb je interesse in een partnership met SmokeFree?