Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Royal Smilde Rookvrij

Royal Smilde rookvrij
Ben jij klaar voor een rookvrije toekomst?

Meer dan 80 procent van alle rokers heeft wel eens een poging gedaan om te stoppen met roken of denkt erover na. Ben jij er één van? Twijfel niet langer. Onze ervaren coaches staan klaar om jou te begeleiden bij de start van je rookvrije leven. Geloof ons: er gaat een wereld voor je open. Scroll snel verder en voeg je bij Royal Smilde rookvrij!

Persoonlijke coaching
Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Dit is ook de reden waarom de begeleiding door de SmokeFree coach de kans op jouw rookvrije toekomst flink vergroot.
Je bepaalt zelf wanneer je stopt. Jouw SmokeFree coach belt je op een afgesproken tijdstip, wanneer het jou uitkomt.

De voordelen op een rij:
• Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
• Bewezen effectieve methode
• Positieve coaches met kennis van zaken
• Geen eigen kosten door vergoeding zorgverzekeraar

De begeleiding van jouw persoonlijke coach heeft een duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog 6 belmomenten volgen. Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching, vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te
spreken voor een coaching sessie. Wij adviseren je ook over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!

Volg ook onze workshops!
De drie workshops van SmokeFree hebben als doel jouw collega’s te motiveren om te gaan voor een rookvrije toekomst, met vervolgbegeleiding van SmokeFree in de vorm van Personal coaching. Het samen werken naar een rookvrije omgeving is makkelijk dan je op voorhand denkt. Door onze positieve insteek en motiverende manier van het verzorgen van de workshops zijn we in staat om een effectief groepseffect te creëren.