Vragen over stoppen met roken? 088-58 000 67

Zorgverzekeraar vergoedt stoppen met roken coaching!

Afspraken 2020 zorgverzekeraars:

Stoppen met roken coaching inclusief hulpmiddelen worden voor 100% vergoedt door zorgverzekeraars. Ook uw eigen risico wordt niet aangesproken!

Stoppen met roken is al moeilijk genoeg. Jouw verzekering helpt je daarom graag. Als je hulp krijgt, hoef je dit niet zelf te betalen. Hulp bij het stoppen met roken door SmokeFree wordt, vanuit de basisverzekering, éénmaal per kalenderjaar (januari t/m december) vergoed. De kosten van ons programma worden rechtstreeks door SmokeFree gedeclareerd bij deze zorgverzekeraars.

 

Overzicht van zorgverzekeraars:

Uitzondering! Minder dan  5 %  van de  zorgverzekeraars vergoeden een vast bedrag.

DSW (DSW, StadHolland en In Twente)  € 70,00 in 2019 en 2020.

ENO (Salland, Zorg Direct en HollandZorg)   € 225,00 in 2019, 2020 nog niet bekend.

Iptiq (Besured, Promovendum en National Academic)  € 189,80  in 2019 was dat €208,00.

U ontvangt zelf de factuur van SmokeFree voor een bedrag van € 385,00 Na betaling hiervan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u de op u van toepassing zijnde vergoeding. Uw eigen risico wordt niet aangesproken.

DBC zorgprogramma

Valt u binnen het (DBC) zorgprogramma Astma/COPD, Diabetes of CVRM vraag dan uw zorgverzekeraar of het programma van SmokeFree daarnaast wordt vergoed.

Annuleren afpraak

Als u niet binnen 24 uur uw afspraak annuleert bij u coach zijn wij genoodzaakt om de gereserveerd tijd in in rekening te brengenAls u besluit na 1 of 2 gesprekken de coaching te beëindigen brengen wij €165,- in rekening.

Hulpmiddelen worden vergoed

In combinatie met een coach van SmokeFree worden hulpmiddelen zoals medicijnen en nicotinevervangende middelen ook vergoedt. In 2020 wordt het eigen risico niet aangesproken.

Kosten en vergoeding Lasertherapie

De kosten van een SmokeFree lasertherapie behandeling van 60 minuten bedragen € 225,00 Deze kosten worden niet vergoedt vanuit de basisverzekering!

Aanvullende verzekeringen ONVZ Optifit en hoger vergoeden de laserbehandeling wel voor 100% Daarbij wordt het eigen risico of bijdrage niet aangesproken!

Belangrijk: Als u niet binnen 24 uur uw afspraak annuleert bij u coach zijn wij genoodzaakt het bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

*u kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen, check altijd voor de zekerheid uw polisvoorwaarden.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op of bel 088-58 000 67.


Rookt u weer? Dan is Stoptober weer het moment voor een nieuwe kans.
Stoptober werkt! Zeker als we het samen doen.

Meld je nu aan!