Workshops

Ben je op zoek naar een manier om groepsgewijs aandacht te geven aan een rookvrij bedrijf of het stoppen met roken? Wil je jouw rokende collega’s ondersteunen om bewust te kiezen voor een rookvrij leven en daarmee ook voor een rookvrije werkomgeving?

De workshops van SmokeFree hebben als doel jouw collega’s te motiveren om te gaan voor een rookvrije toekomst, met eventuele vervolgbegeleiding van SmokeFree in de vorm van Personal coaching. Het samen werken naar een rookvrije omgeving is makkelijk dan je op voorhand denkt. Door onze positieve insteek en motiverende manier van het verzorgen van de workshops zijn we in staat om een effectief groepseffect te creëren.

De workshops varieren in tijd, afhankelijk van de specifieke vraag en groepssamenstelling. En de workshops zijn fiscaal aantrekkelijk voor werkgevers. Kijk hier wat de mogelijkheden binnen de werkkostenregeling zijn.

Inhoud

De interactieve workshop “Kies voor een rookvrije werkplek” geeft, aan de hand van diverse werkvormen, inzicht in het (rook)gedrag en het bewust kiezen voor een rookvrij leven.

Onderwerpen die in de workshop aan bod komen zijn onder andere:

  • bewustwording/inzicht bieden
  • onderzoeken belemmerende gedachten
  • redenen om te stoppen
  • de voordelen van een rookvrij leven

Elke workshop of groepstraining maken we specifiek voor jouw bedrijf en de doelgroep van de workshop. Zo zijn we er zeker van dat we aansluiting vinden en een succesvol resultaat kunnen afleveren.

Ik wil graag meer informatie over de workshops. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.