Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

De SmokeFree-methode

Samen stoppen op jouw manier!

Individuele coaching

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Begeleiding door jouw eigen SmokeFree-coach vergroot je kans op een rookvrije toekomst dan ook flink. Jij bepaalt wanneer je stopt en jij bepaalt wanneer je coach jou belt. Jij weet als geen ander wanneer je hem of haar het hardst nodig hebt!

Begeleiding van een SmokeFree-coach betekent:

  • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
  • Positieve coaching door iemand die weet waar je het over hebt
  • Gebruik maken van een bewezen effectieve methode
  • Dat je geen eigen kosten hebt aan de coaching, omdat je zorgverzekeraar het vergoedt

Jouw persoonlijke coach begeleidt je voor de duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog zes belmomenten volgen. Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te spreken voor een coachingssessie. We vragen je hoe het gaat en wanneer je het moeilijk hebt, geven je tips en adviseren over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!

Stopplan

Je maakt samen met je coach een stopplan voor jouw eigen situatie. Hierin is veel ruimte voor individuele bijzonderheden. De SmokeFree-coach begeleidt je vanaf de voorbereiding tot ongeveer 6 weken na je stopdatum. Je krijgt adviezen, tips en steun. Daarnaast ontvang je een e-learning met opdrachten en informatie. De learning is op zowel laptop als mobiel prima te volgen en zorgt ervoor dat je volhoudt.

SmokeFree-community

Naast coaching en een persoonlijk stopplan, krijg je een jaar lang toegang tot de online SmokeFree-community die ervoor gaat zorgen dat je daadwerkelijk volhoudt. In deze interactieve community vind je support en tips van de  coaches en medestoppers en kun je ervaringen uitwisselen. Ook ontvang je via de online community een e-learning met opdrachten en informatie. Onze community is zowel vanaf je laptop als mobiel toegankelijk.