Lasertherapie

Lasertherapie is te vergelijken met acupunctuur maar dan met laserlicht. Het is één van de meest succesvolle manieren om van je rookverslaving af te komen. Lasertherapie vermindert je trek in een sigaret en onderdrukt ontwenningsverschijnselen.

Onze laserbehandeling is gebaseerd op de uitgangspunten van de kennis van de Chinese acupunctuur. Lasertherapie is pijnloos, snel en onschadelijk voor je lichaam. SmokeFree is sinds 1996 landelijk specialist in begeleiding bij ‘stoppen met roken’.

Naast lasertherapie kunnen we je dan ook met andere methodes helpen om te stoppen. Zo geven we ook persoonlijke coaching. Telefonisch en face-to-face. Eventueel kan dit in combinatie met de lasertherapie, als je echt snel van het roken af wilt zijn.

Hoe werkt laserbehandeling om te stoppen met roken?

Met een laserpen wordt er op 60 punten op jouw lichaam gericht, waardoor endorfines vrijkomen. Het stofje endorfine heeft een pijnstillende eigenschap, maar werkt ook mee bij het ontstaan van een geluksgevoel of euforie. Je hebt daarbij minder trek in een sigaret, het onderdrukt ontwenningsverschijnselen en de stress van het niet-roken.

Waarom lasertherapie?

  • Laserbehandeling is snel en in een uurtje gedaan
  • Het is pijnloos en onschadelijk voor je lichaam
  • Behoefte naar nicotine neemt af
  • Laserbehandeling bevordert de stofwisseling. In gewicht aankomen na het stoppen met roken wordt dus zo beperkt

Intake

Om je gericht te kunnen adviseren en motiveren beginnen we met een intake gesprek, waarbij we informeren naar jouw gezondheid en je rookgedrag. We nemen de tijd om je voor te lichten en voor te bereiden op een leven zonder sigaretten. Aansluitend vindt de laserbehandeling plaats. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of voor het intakegesprek.

Resultaten na een jaar

Na resultaat meting van SmokeFree is 52% na een jaar nog steeds gestopt met roken! Daar moet wel bij vermeldt worden dat het nog steeds aan jezelf ligt of de laserbehandeling heeft geholpen. Je moet nog steeds gemotiveerd zijn om dat pakje sigaretten te laten liggen. Lees ook eens de 10 voordelen van stoppen met roken.

Kosten en vergoeding Lasertherapie

De kosten van een SmokeFree lasertherapie behandeling van 60 minuten bedragen € 225,00 Deze kosten worden niet vergoedt vanuit de basisverzekering! Extra behandeling nodig? Dat kan! Deze behandeling duurt 30 minuten en kost €112,50

Aanvullende verzekeringen ONVZ Optifit en hoger vergoeden de laserbehandeling wel voor 100% Daarbij wordt het eigen risico of bijdrage niet aangesproken!

Let op: Je kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen, check altijd voor de zekerheid je polisvoorwaarden.

Stoppen met roken doe je voor jezelf! Interesse?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op of bel 088-58 000 67.