Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Klantverhaal Annette (60)

Klantverhaal | 16 april 2023
Ik ben heel trots op mezelf dat het stoppen met roken gelukt is. Toen ik rookte was ik erg benauwd. Ik hoestte de hele dag. Nu ik gestopt ben met roken hoest ik niet meer en ben ik ook niet meer zo benauwd. Vorige week kon ik een heel eind fietsen met mijn kleinkinderen. Dat was eerder veel lastiger, omdat ik te benauwd was om een eind te fietsen. Wat heb ik genoten om samen met mijn kleinkinderen op de fiets een ijsje te halen!

Mijn kleindochter vroeg regelmatig wanneer ik ging stoppen met roken. Dit was voor mij de aanleiding om weer een poging te doen. En wat was ik trots dat ik samen met mijn kleindochter vorige week een heel eind kon fietsen. Dank je Mirjam voor de coaching!

Р Annette (60 jaar)