Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Overheid scherpt regels aan, geen rookruimte meer in 2022.

Blog | 24 augustus 2021
Rookvrij bedrijf

Vanuit de overheid is er een verbod op rookruimtes in bedrijven vanaf 2022. Een toelichting is te lezen op de pagina van de Rijksoverheid. Deze ruimtes waren al verdwenen in de zorg en overheidsgebouwen, nu zijn alle bedrijven dus aan de beurt.

Deze maatregelen zijn een onderdeel van het Nationale Preventieakkoord waarin veel afspraken zijn gemaakt die gaan over gezondheid. Voor veel bedrijven is dit verbod het laatste zetje om een gedegen rookvrij beleid op te zetten. SmokeFree helpt veel van deze organisaties. Dit doen we met een routekaart naar een rookvrij bedrijf. Naast de boodschap over het stoppen met roken die we door middel van posters, filmpjes of zelfs een event overbrengen bieden we hulp. Bijvoorbeeld in de vorm van groepsbijeenkomsten of persoonlijke coachingstrajecten voor degenen die willen stoppen.

Wil jij als organisatie ook werk maken van een rookvrij bedrijf? Neem eens contact met ons op om te kijken hoe we elkaar hierin kunnen ondersteunen.