Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Gratis SmokeFree-Stopplan

Blog | 22 maart 2023 | Jolien Lierop van

Gun jezelf een persoonlijk stopplan!

Er is altijd een goede reden voor het starten met stoppen. De verbetering in je gezondheid, een frissere adem, het geld dat je op een andere manier kunt besteden als je stopt…

Een goede voorbereiding is het halve werk, stelt het gezegde. Ook voor stoppen met roken gaat die regel op! Door je heel bewust voor te bereiden op het stoppen met roken, voorkom je dat je wordt verrast met onverwacht lastige momenten. Het geeft ook rust in je hoofd, als je het stoppen goed hebt doordacht. Daarom heeft SmokeFree een overzichtelijk Stopplan voor je gemaakt.

Met een paar simpele vragen bereid je je voor op het roken. Als je deze vragen dan ook nog eens met één van onze coaches doorneemt, weet je zeker dat het met je voorbereiding niet meer mis kan gaan!

Vul het stopplan helemaal in en zorg ervoor dat je het tijdens het stoppen makkelijk er nog even bij kan pakken. Op die manier heb je een reminder van wat je van te voren had bedacht dat jou zou kunnen helpen bij het stoppen. En misschien krijg je tijdens het stoppen wel nieuwe inzichten die je nog kunt toevoegen aan het Stopplan.

Start het voorjaar rookvrij!
Stoppen met roken mét begeleiding door een coach geeft een veel grotere kans op succes. Meld je dus snel aan en we gaan er samen voor!
Ik ga de uitdaging aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.