Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Klantverhaal Willem (38)

Klantverhaal | 24 juni 2024 | Yente Visser

Ik heb niemand in mijn omgeving vertelt dat ik ging stoppen. Ik vind het heel namelijk heel ontmoedigend dat ik 3 tot 4 keer in de week door mensen gevraagd wordt hoe het gaat. Dan word ik weer met het stopproces geconfronteerd. Wel heb ik het als heel prettig ervaren om met mijn coach Mirjam te bellen. De eerste weken elke week en later om de week. Dan kan ik even mijn hart te luchten en dan toch aan iemand vertellen hoe het stoppen met roken gaat.

Drie weken nadat ik gestopt was, was er een dierbare van mij overleden. Dat was een moment dat ik één sigaret genomen heb. Maar daarna heb ik het stoppen met roken doorgezet. Ik vind het zo stoer van mezelf dat ik het stoppen, op die ene sigaret na, kon blijven volhouden op dat moment.

-Willem (38)