Terug

Zullen we je nog een keer helpen?

Je hebt al eens een poging gedaan om te stoppen met behulp van een coach. Helaas is dit niet gelukt.

We weten dat er vaak meerdere pogingen nodig zijn om daadwerkelijk rookvrij te worden en blijvend te stoppen. Je bent dus niet de enige. Graag willen we je opnieuw een persoonlijke coach aanbieden, om zo jouw reis naar een rookvrij leven een vervolg te geven.

Een combinatie van persoonlijke telefonische hulp van een coach en een jaar lang support vanuit een online community is misschien wel dé oplossing, maar klinkt heel duur. Goed nieuws: stoppen met roken wordt volledig vergoed en kost je dus helemaal niets. Zelfs je eigen risico wordt niet aangeraakt!

Meld je aan en krijg 100% vergoed!

Hulp bij stoppen met roken wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de volle honderd procent! Je hoeft dus niets te betalen, en zelfs niet voor te schieten. Wij declareren de kosten namelijk rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk. Meld je nu aan en krijg het hele voor jou op maat gemaakte programma, inclusief hulpmiddelen (pleisters, kauwgom e.d.), gratis!

Hulp bij stoppen met roken

SmokeFree begeleidt al sinds 1996 stoppers zoals jij. En met succes. We hebben een specialisatie in telefonische individuele coaching, motivatieworkshops en groepscoaching, en door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we je moeten helpen.

Daarnaast krijg je bij SmokeFree een jaar lang toegang tot onze online community waar je terecht kunt voor tips en support van de coaches, maar ook van medestoppers.

Wil je graag zo snel mogelijk stoppen met roken? Geen probleem! Stoppen kan bij ons al binnen 24 uur en overal in Nederland. Samen zetten we de knop definitief om!

Stoppen samen met een ervaren coach

Bij de telefonische coaching krijg je een persoonlijke coach toegewezen, bij wie je voor alles terechtkunt. Je coach ondersteunt je en helpt om inzicht te krijgen in je rookgerag. Hij of zij weet waar je doorheen gaat en waar je tegenaan loopt. Alle tegenslagen, spanningen én ook successen kun je met je eigen SmokeFree-coach bespreken.

Als je liever samen met een groep stopt, is er, naast de support die je vanuit onze community krijgt, de mogelijkheid tot groepscoaching. Ook bieden we bedrijven, organisaties, scholen en instellingen de mogelijkheid om een motivatieworkshop voor werknemers, leerkrachten en leerlingen te organiseren op de werk- of studieplek.

Waar wacht je nog op?